Shop Mobile More Submit  Join Login
AT : England by Chokinis AT : England by Chokinis
Art trade with :iconnefufuu:

Hahahahahahaa okay okay the sun is a joke. Omg I seriously don't know what's so funny but I can't stop laughing :iconlazepoolplz:

Fail attempt at making blinking eyes :iconotlplz:

I know, I know, England's hair is so not england. OTL I'm not a fan of hetalia so I used lots and lots of reference for this but it still doesn't look right :iconimsotiredplz:

Don't worry, Diyana! I'll send you the real drawing! XDD

aww man I suck at backgrounds OTL
Add a Comment:
 
:iconhikari-hany:
Hikari-Hany Featured By Owner Oct 26, 2012  Student Digital Artist
wah.. iggy comel la!
mcm mana nk buat animation tu??
Reply
:iconchokinis:
Chokinis Featured By Owner Oct 28, 2012  Hobbyist
Awww thank youu XDD
Macam mana nak terangkan ek? Ni pon tak berapa jadi wakaka :iconotlplz:
Reply
:iconhikari-hany:
Hikari-Hany Featured By Owner Oct 28, 2012  Student Digital Artist
ehh jadi pe! tgk matahari tu pun comel!
buat la tutorial nya.. XDD
:iconiggybrowsplz::iconsaysplz: saya mmg comel!!
Reply
:iconchokinis:
Chokinis Featured By Owner Oct 31, 2012  Hobbyist
Tutorial? Muahahahaha sedang menanti kerajinan untuk datang :iconlazeplz:
Aww Iggy kamon la yang comel your kening je wakakakaa :iconsrapplz:
Reply
:iconwongzixin:
WongZixin Featured By Owner Oct 10, 2012  Student General Artist
Close enough animation, bro. Aku reti animation but just tamau cause ima lazy asshole //bricked :icontrollfaceplz:
Reply
:iconchokinis:
Chokinis Featured By Owner Oct 10, 2012  Hobbyist
Tapi comel kaan :iconlooolplz:
Puiii cover coverr. Tunjukkan kebolehan muu :iconchallengeacceptedplz:
Reply
:iconwongzixin:
WongZixin Featured By Owner Oct 10, 2012  Student General Artist
Here's all my animashions then :iconlooolplz:

[link]
Reply
:iconchokinis:
Chokinis Featured By Owner Oct 10, 2012  Hobbyist
....WHUUUTT :iconamgplz:
Tipuuu tipuuuu :iconlazepoolplz:
Reply
:iconwongzixin:
WongZixin Featured By Owner Oct 10, 2012  Student General Artist
ALL. MAINE. :iconlooolplz:
Reply
:iconchokinis:
Chokinis Featured By Owner Oct 10, 2012  Hobbyist
Nooooooooooooo :iconruncryplz:
Reply
:iconwongzixin:
WongZixin Featured By Owner Oct 11, 2012  Student General Artist
TOLD YOU SHO. :iconohohohoplz:
Reply
:iconchokinis:
Chokinis Featured By Owner Oct 11, 2012  Hobbyist
Nooo still tak nak percaya :iconlazepoolplz:
Reply
(1 Reply)
:iconritterzaki:
RitterZaki Featured By Owner Oct 9, 2012  Hobbyist General Artist
Arthur Kirkland sangat....sangat henseeemm.... :iconnosebleedingplz:
Terkejut aku tengok matahari tu blinking.. :iconsurprisedcashierplz:
Reply
:iconchokinis:
Chokinis Featured By Owner Oct 9, 2012  Hobbyist
Tengok la sapa yang buat :iconlazydanceplz:
Comel tak wakakaaa hadoii laaa :iconlazepoolplz:
Reply
:iconritterzaki:
RitterZaki Featured By Owner Oct 10, 2012  Hobbyist General Artist
Ni mesti guna Photoscape.. caya ahh.. Aku bet mana lah kau pro buat animation dalam Photoshop siaal :icontrollfaceplz:

Heh aku pun samaaa :iconorzplz:

Of kos laaa , England kan one of the popular punya character dalam Hetalia. Pompuan sume...ahhhh :iconloveloveplz:
Reply
:iconchokinis:
Chokinis Featured By Owner Oct 10, 2012  Hobbyist
Photoscape la ape lagi meeek. Tu yang matahari muka senget tuuu XDD
Photoshop aku nak bukak pon dah ketar tangan :iconotlplz:
dengki betul la tgk speedpaint tetiba dia edit cecantik dekat photoshop acaner tuu:icondarkrageplz:

Hehehee bab kening yang mahal tuu :iconiggybrowsplz:
Reply
:iconritterzaki:
RitterZaki Featured By Owner Oct 10, 2012  Hobbyist General Artist
LOL, kan boleh copy paste kat SAI. takkan ko tak pandai kot? :iconwthplz:

Kau ingat aku tak dengki~? Eh stiap hari aku fliptable tau tak ?? Akibat terlampau menjelesi :iconfliptableplz:

Lepas tu sebab suara sexy dia.... Noriaki Sugiyamaaa~ Sesuai suara uke gituuu :iconpervyspainplz:
Reply
:iconchokinis:
Chokinis Featured By Owner Oct 10, 2012  Hobbyist
Copy paste what :iconwthplz:
aisshh aku nak buat layer baru pon tak reti:iconenterplz::iconchokichocolate::iconexitplz: <--cubaan emoticon wakakaa

Aku tak pernah dengar suara dia so aku tak tau wakakaaa. Tapi dalam kepala otak aku ni asyik terbayang suara dia macam gingerbreadman dalam Shrek tu :icontrollfaceplz:
Reply
:iconritterzaki:
RitterZaki Featured By Owner Oct 10, 2012  Hobbyist General Artist
Yeaaa... syoknya buat icon ni .. :iconenterplz::iconchokichocolate::iconexitplz:

:icontrollfaceplz:

Boleh pulak Gingerbreadman.....
Reply
:iconchokinis:
Chokinis Featured By Owner Oct 10, 2012  Hobbyist
Woi buat muka sendiri la
:iconenterplz::iconkishizaki-kun::iconexitplz:
Ehh tapi kalau macam ni kan, technically Adam ko la yang kena tembak :icontrollfaceplz:
Reply
(1 Reply)
:icondo-nat:
do-nat Featured By Owner Oct 9, 2012
hensem gila >U<
Reply
:iconchokinis:
Chokinis Featured By Owner Oct 9, 2012  Hobbyist
Ngeheee thank you thank you. Mujur hensem :XD:
Reply
:icondo-nat:
do-nat Featured By Owner Oct 9, 2012
haha sama2 XDD
Reply
:iconlyferie:
Lyferie Featured By Owner Oct 9, 2012
wahh hensem :iconiggybrowsplz:
yang matahari tu comellah XDDD
Reply
:iconchokinis:
Chokinis Featured By Owner Oct 9, 2012  Hobbyist
Ngehngehngeehh hensem yee :icongaywinkplz:
Hahahaha hadoi laaa mata dia pelik gilaa XDD
Reply
:iconlyferie:
Lyferie Featured By Owner Oct 9, 2012
haha icon tu XDD
la ok le tu :)
x pe berlatih lagi :D
Reply
:iconchokinis:
Chokinis Featured By Owner Oct 9, 2012  Hobbyist
Wakaka yup! XD
Tapi pakai photoscape je mana boleeh :iconotlplz:
Reply
Add a Comment:
 
×




Details

Submitted on
October 9, 2012
Image Size
2.0 MB
Resolution
363×800
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
410
Favourites
8 (who?)
Comments
40
Downloads
4
×